Vacature: Calculator - Werkvoorbereider

Een goede voorbereiding is het halve werk! Ben je leergierig, word jij enthousiast van kostenplaatjes en leg je graag de basis voor het succes van onze projecten? Dan is de functie calculator iets voor jou!

 

Wat doet een calculator bij Raaijmakers Bronbemaling?

Dagelijks kloppen er bij ons klanten aan die op zoek zijn naar een oplossing! Een oplossing in de vorm van een bemaling/ brand- of waterput die jij onze klanten kunt voorbereiden en communiceren. Je kunt hierbij denken aan het lezen van bestekken, het lezen van bouwtekeningen, het voeren van gesprekken met de aanvrager (zowel persoonlijk als telefonisch), het raadplegen van de informatie uit eerdere projecten en het aanspreken van de juiste mensen binnen ons bedrijf. Als spil verzamel je de juiste informatie voor de gewenste oplossing met bijpassend kostenplaatje!

 

Waar kom je te werken?

Raaijmakers en zn. is een warm familiebedrijf dat gespecialiseerd is in bronbemaling (het ‘tijdelijk’ verlagen van de grondwaterstand) en grondboringen. Door het veranderende klimaat en de steeds minder voorspelbare neerslag, is het (tijdelijk) verlagen van de grondwaterstand een nóg crucialer onderdeel geworden van onze samenleving. Zo helpen wij onze klanten middels bemaling en grondboringen bij het realiseren van uitdagende projecten. Denk hierbij aan de bouw van; Ziekenhuis Bernhoven (Uden), Joris en de Draak (Efteling), Avans Hogeschool Den Bosch, de achtbanen van Walibi Holland, en voorzien we de brandweer van talrijke brandputten. Meer informatie hierover vind je op: www.raaijmakersbronbemaling.nl

 

Wat zien we graag in je?

 • Je hebt een opleiding afgerond op MBO of HBO niveau (bij voorkeur in de richting Bouw/Civiele techniek);
 • Je bent op zoek naar een baan voor 32-40 uur in de week;
 • Nog geen ervaring in onze branche? Geen probleem, je krijgt bij ons de mogelijkheid om deze ervaring op te doen, ook in het veld!
 • Heb je al ervaring in onze wereld, dan is dat natuurlijk mooi meegenomen;
 • Je bent nauwgezet, sociaal, betrokken, analytisch sterk.

 

O ja, wat kun je bij ons nog meer verwachten?

 • Een zeer goed salaris, ruim boven cao norm (afhankelijk van leeftijd/ervaring);
 • Een fijn en hecht team van zo’n 25 medewerkers en een informele werksfeer;
 • Elke vrijdag om 16.30 uur doen we samen een drankje;
 • Gezellige bedrijfsuitjes (Voetbalwedstrijden, Speciaal bier brouwerij, enz.), bouwvak- en kerstborrel, ...;
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden conform UTA-Bouw-CAO, waaronder een uitstekend pensioen;
 • Per jaar 25 vakantiedagen en 15 ATV dagen.

 

Hoe nu verder?

Nog steeds enthousiast na het lezen van deze tekst? Laat het dan vooral weten door een mailtje te sturen naar info@raaijmakersbronbemaling.nl of bel ons op 0413 27 30 65. En wie weet drinken we binnenkort samen een lekkere kop koffie op ons mooie kantoor!

 

Contact