Vacature: Allround monteur

Ben jij een geboren probleemoplosser en wil jij de motor zijn achter de onze geoliede machines? Dan ben jij de allround monteur die wij zoeken!

 

Wat ga je doen?

Dagelijks zetten wij een fors aantal pompen in om onze klanten te ondersteunen bij uitdagende bemalingsprojecten en grondboringen. Om het grondwater (tijdelijk) te verlagen is het van essentieel belang dat onze bemalingspompen 24 uur per dag draaien, en niet uitvallen! Om je een beeld te geven; soms verpompen we op één project al maar liefst 800.000 liter water per uur, dit staat gelijk aan 2.4 miljoen blikjes frisdank…… PER UUR….. wat we gecontroleerd verpompen. Goed onderhoud van deze pompen is dan ook uiterst belangrijk en dat doen we zelf in onze werkplaats en zo nodig ook op locatie.

 

Naast het onderhoud van onze pompen doen we ook nagenoeg al het onderhoud aan onze vrachtauto’s en machines zelf. Je dag zal dus bestaan uit volop variatie! Van (preventief en op locatie) onderhoud, het laden-lossen van leveranciers en klanten, en waar nodig ondersteunen van je binnen- en buitendienst collega’s.

 

Waar kom je te werken?

Raaijmakers en zn. is een warm familiebedrijf dat gespecialiseerd is in bronbemaling (het ‘tijdelijk’ verlagen van de grondwaterstand) en grondboringen. Door het veranderende klimaat en de steeds minder voorspelbare neerslag, is het (tijdelijk) verlagen van de grondwaterstand een nóg crucialer onderdeel geworden van onze samenleving. Zo helpen wij onze klanten middels bemaling en grondboringen bij het realiseren van uitdagende projecten. Denk hierbij aan de bouw van; Ziekenhuis Bernhoven (Uden), Joris en de Draak (Efteling), Avans Hogeschool Den Bosch, de achtbanen van Walibi Holland, en voorzien we de brandweer van talrijke brandputten. Meer informatie hierover vind je op: www.raaijmakersbronbemaling.nl

 

Wat zien we graag in je?

 • Je bent op zoek naar een baan voor 24-40 uur in de week;
 • Sleutelen is je passie - je hart gaat sneller kloppen van techniek;
 • Nog geen ervaring in onze branche? Geen probleem, je krijgt bij ons volop gelegenheid om die ervaring + gewenste scholing op te doen;
 • Heb je ook al ervaring in de wereld van bemalingspompen en boormachines, dan is dat natuurlijk mooi meegenomen;
 • Alleen werken gaat je prima af, maar vindt het ook fijn om samen te werken met een kleine groep monteurs.

 

O ja, wat kun je bij ons nog meer verwachten?

 • Een zeer goed salaris, ruim boven cao norm (afhankelijk van leeftijd/ervaring);
 • Leer - werk traject mogelijk!
 • Een fijn en hecht team van zo’n 25 medewerkers en een informele werksfeer;
 • De mogelijkheid om je vrachtwagenrijbewijs te halen;
 • Elke vrijdag om 16.30 uur doen we samen een drankje;
 • Gezellige bedrijfsuitjes (Voetbalwedstrijden, Speciaal bier brouwerij, enz.), bouwvak- en kerstborrel, ...;
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden conform UTA-Bouw-CAO, waaronder een uitstekend pensioen;
 • Per jaar 25 vakantiedagen en 15 ATV dagen.

 

Hoe nu verder?

Nog steeds enthousiast na het lezen van deze tekst? Laat het dan vooral weten door een mailtje te sturen naar info@raaijmakersbronbemaling.nl of bel ons op 0413 27 30 65. En wie weet drinken we binnenkort samen een lekkere kop koffie op ons mooie kantoor!

Contact